WordPress – typisk det bedste valg til hjemmesider

Kom godt i gang her, med fagkyndig rådgivning

Udvikling og support til WordPress opsætninger

Få lavet alle typer websites med det mest anvendte CMS i verden.

Alle opgaver udføres, lige fra design og opsætning til udvikling af specificeret funktionalitet. Mulighederne er uendelige og med den rigtige opsætning er det en fryd at bygge indhold til hjemmesider.

Har du allerede en WordPress opsætning? Så kan jeg tilbyde fleksibel assistance til opdatering, service og vedligeholdelse.

Anvendeligt til alt fra blogs, firmasider til webshops og skræddersyet løsninger

WordPress er et yderst brugervenligt og meget fleksibelt CMS, som kan skaleres til fantastisk mange typer af websites. Over 25 procent af websider på internettet benytter sig af dette gratis Open Source Software, som derfor er det mest populære med over 70 millioner installationer. Dette ville ikke være muligt uden et kompetent system.

WordPress tilbyder mange fordele, både økonomisk og i forhold til tekniske valgmuligheder. Du kan bruge det til simple hjemmesider og blogs, men det egner sig også til store opsætninger og virker fortrinligt til fx webshops og avanceret produktpræsentationer.

Fagkyndig rådgivning fra en med erfaring

Jeg har over 8 års erfaring med udvikling til WordPress og jeg kan tilbyde mange gode løsninger til forskellige former for webprojekter. Desuden kan jeg give god undervisning og vejledning, til dem der skal varetage inddatering af indhold.

Du kan fx få hjælp inden for følgende områder:

  • Komplet installation og opsætning på webhotel
  • Design og grafisk konfiguration af mobilvenlige temaer og sidelayout
  • Implementering, tilpasning samt udvikling af alle typer plugins
  • Integration og programmering af specificeret funktionalitet
  • Support til søgemaskine optimering og digital markedsføring
  • Fleksibel assistance til jævnlig opdatering og vedligeholdelse.

Store projekter og små opgaver

Alle opgaver udføres, lige fra design og opsætning til udvikling af specificeret funktionalitet og skræddersyet løsninger. Mulighederne er uendelige og med den rigtige opsætning, er det en fryd at oprette indhold til hjemmesider.

Har du allerede en WordPress opsætning? Så tilbyder jeg fleksibel assistance til opdatering og vedligeholdelse samt meget andet.

Prissætning

Prisen for et komplet website vil altid variere ud fra design, funktionalitet og mængden af indhold som skal inddateres. Det er derfor ikke ansvarligt at opstille firkantede pakkepriser.

Få en individuel og kvalificeret prisvurdering, kalkuleret ud fra opgavens konkrete specifikationer og ønsker. Det koster ikke noget at anmode om et overslag.

Tag kontakt her, og indhent et uforpligtende tilbud med en fornuftig pris.