Digital artisan med fingrene i koden

Skaber løsninger med fokus på brugeroplevelsen og funktionalitet

Min baggrund – kort fortalt

Jeg er fra et hjem med computer og spillekonsoller. I en meget tidlig alder, lærte jeg at skrive koder og kommandoer. Den teknologiske udvikling, som der er sket siden starten af 80’erne har altid fascineret mig.

Rent fagligt er jeg oplært via stillinger i handel-, service- og reklamebranchen samt diverse IT- og multimediekurser. Dog vil jeg med stolthed sige, at jeg er autodidakt med de fleste kompetencer som jeg besidder.

Siden 1997 har jeg fungeret som digital konsulent og webudvikler af forskellige opgaver inden for: webdesign, medieudvikling, online markedsføring samt front- og back-end programmering.

I 1999 startede jeg som freelance underviser i webudvikling og fra 2002 har jeg udviklet IT-kurser, med fokus på det faglige og praktiske som giver de relevante kompetencer, der efterspørges på arbejdsmarkedet.

Elevatortalen

Jeg lægger stor vægt på at skabe løsninger med fokus på brugeroplevelsen og funktionalitet, så at information og budskab fremtræder intuitivt og logisk, uanset skærmstørrelsen.

Jeg har en holistisk tilgang til det jeg fortager mig. Jeg kan udforme funktionelle algoritmer og skriver i diverse udviklingssprog. Desuden har jeg flair for design, grafisk præsentation samt salg og service.

Jeg dyrker at udforske nye tendenser, som styrker min faglig profil og som bidrager til min vidensbank. Derfor dedikerer jeg typisk egen tid i projekter med potentiale for at lære noget nyttigt og brugbart.

Alle mine opgaver behandles med diskretion og respekt, især med hensyn til sikkerhed. Det er min højeste prioritet at være effektiv og at holde aftaler, samt at være fleksibel når der er brug for tid og luft.

Udvalgte referencer

Det er problematisk at nævne 20 års referencer, idet meget er blevet uddateret, så derfor har jeg valgt kun at nævne lidt.

Undervisning hos:
KKA, AOF, KEA, IT-Kompetence, New Skills, VIA og FutureCompany.

Undervisningsområder:
Webdesign og udvikling, programmering samt online markedsføring.

Udvikler og konsulent for:
Danmarks Radio, Cartoon Network, Folketinget og mange andre. Se de seneste projekter her.

Ønsker du at få mere at vide om mine referencer og kompetencer? Så er du velkommen, kontakt mig her og lad os få en dialog.