Få formet den visuelle identitet med stil og facon

Giv publikum et interaktivt miljø, med fokus på brugeroplevelsen

Design som virker på alle enheder og skærme

Med 20 års praktisk erfaring inden for design og udvikling til internettet, kan jeg tilbyde kompetent sparring, når det gælder online opsætninger med fokus på brugeroplevelse.

Indfri forventningerne og byd alle velkommen, uanset om de besøger hjemmesiden på mobilen, tablet, laptop eller storskærmen.

Det handler om at få optimeret sider og levere indhold efter velovervejet principper, i forhold til brugerflade design, så de er læsevenlige og brugerorienteret.

Der skal ikke meget til at ødelægge oplevelsen

Brugerne kræver indhold leveret logisk og overskueligt, uanset størrelse på skærmen og hastighed på forbindelsen. Kunderne skal være yderst motiveret for at udføre et køb, og hvis ikke at budskabet eller vejen er klar og tydelig, så ender man med et dårligt indtryk og tabt fortjeneste. Selv den mindste friktion i et forløb kan forhindre et salg eller tilmelding.

Brugerfladen skal være logisk og æstetisk

Tilbyd brugerne et interaktivt miljø, uden besværlige processer og forvirrende information. Ved hjælp af visuelle virkemidler, kan man skabe opmærksomhed omkring det, der er relevant. Et optimeret konverteringsforløb udrydder betænkninger i den indre dialog og giver brugerne elegant vejledning.

Responstid

Søgemaskiner som Google, rangerer søgeresultater efter hvor hurtigt sider hentes og om de er mobilvenlige. Hvis ikke siderne opfylder disse basale krav, så bliver man nedprioriteret, og konkurrenter med optimeret sider vil blive rangeret højere i søgeresultaterne.

Få en vurdering og en tilstandsrapport

Har du indhold, som kræver en behandling, og ønsker du at vide mere omkring mulighederne? Få en uforpligtende dialog om webudvikling og brugervenlige design, optimering af konverteringsforløb og mobilvenlige webløsninger.

Jeg er klar til at give forslag og tilbud. Tag kontakt her

Få vejledning og tilbud

Send mig dine oplysninger her, eller se mere på min kontaktside