Skab vækst med online markedsføring

Få opmærksomhed fra udvalgte målgrupper så du kan konvertere og sælge mere

Modtag gode råd, tips og tricks til online annoncering

Få de rette mekanismer på plads, med konsulentydelse til:

  • at udarbejde en målrettet digitale strategi
  • design og udvikling af materiale, til online kampagneforløb
  • SEO – søgemaskine optimering på hjemmesider og indhold
  • annoncering på sociale medier og i søgetjenester
  • test og analyse i konverteringsforløb
  • optimering af landingssider og brugervenlighed
  • markedsføring med nyhedsbreve

Markedsføring i det digitale univers

Online markedsføring er som et økosystem. Det gælder om at kultivere forholdet til målgruppe og kunder, med en strategisk og sund fremgangsmåde. Man høster, som man sår og skaber vækst ved at pleje de miljøer, hvor relationer til målgrupper skabes og fastholdes.

Strategi og planlægning

Strategien er yderst vigtig, den skal være gennemtænkt og afprøvet, inden man går i krig med at erobre nye markeder. Det nytter for eksempel ikke, at man betaler for annoncering, uden at have detaljerne på plads i selve processen, som kunden skal læse, klikke og tænke sig i gennem. Er der for meget betænkning, i form af uklare instruktioner og forvirring på den sti, så mister man højst sandsynligt sin investering, da kunden aldrig kommer i mål.

Har du brug for at få lagt en målrettet strategi? Gør brug af min indsigt og viden. I et samarbejde, finder vi frem til en handlingsplan, der er tilpasset ud fra ambitioner, målsætninger og økonomi.

Kampagneforløb

Online kampagner er et løst begreb som dækker alt fra, hvor kunder finder dig via søgetjenester, til hvordan du fremtræder på de sociale medier. Opsætning og afvikling af kampagner i det digitale univers, kræver ofte gennemgående teknisk kendskab og forståelse for psykologiske virkemidler. Det kan være tidskrævende, at skulle sætte sig ind i alle de forhold, muligheder og løsninger, som man kan bruge i dag og der er typisk ikke en model, som passer til alle.

Har du tanker om at udføre digitale kampagner? Få mere at vide her.

Optimering til konvertering

Få optimeret de online salgskanaler, så de er op til dato og virker effektivt efter hensigten. Måske skal landingssiderne have et eftersyn, det kan være at hele websitet trænger til en finpudsning, det er trods alt profilen ud af til, og virker som påklædningen på en sælger. Jeg kan tilbyde en holistisk tilstandsrapport som påpeger de steder som kan optimeres.

Dyrk en strategisk og sund digital kultur

Tag kontakt her, og start en uforpligtende dialog. Find ud af, hvad der muligt.