Rentabel markedsføring med nyhedsbreve

Brug digitale nyhedsbreve som en sund og stabil kontakt til dine kunder

Billig og relevant annoncering

Gør brug af en elementær mulighed for at kommunikere ud til kunder og netværk med relevante tilbud.

Har du tanker om at starte med at udsende professionelle nyhedsbreve, eller har du allerede en opsætning som kræver justeringer?

Lad mig hjælpe med alt det tekniske, design og implementering, så du kan udsende nyhedsbreve der virker.

En rigtig god forretning

Digitale nyhedsbreve er en oplagt mulighed til annoncering, det skal bare gøres korrekt og med omtanke. Det er en kultur som skal dyrkes med sund fornuft. Det handler om at få de rigtige rutiner implementeret, i virksomhedens daglige kontakt med kunder og netværk, hvor man har mulighed for at høste e-mailadresser til kvalitetslister.

Prisen på e-mail tjenester er meget lav og de bedste systemer er fyldt med indstillinger, som gør det muligt at opsætte automatiske funktioner, så det meste bliver selvkørende og ikke kræver personale timer. Den indsats man lægger i at bruge nyhedsbreve som annonceringsmedie, kan nemt tjene sig ind, hvis altså at det bliver udført korrekt.

Kommunikation med mening og stil

Med en korrekt opsætning og fremgangsmåde, er det muligt at udsende flotte og meningsfyldte e-mails, med relevante oplysninger og tilbud, segmenteret ud fra kundens ønske og virksomhedens formodninger, om hvem der bør modtage nyhedsbrevet.

Selve nyhedsbrevet skal være strømlinet og give mening fra a-z. Der skal være en emnelinje, hvor teksten giver en fornemmelse af, hvad man kan forvente, hvis man vælger at åbne nyhedsbrevet. Indholdet i nyhedsbrevet skal opsættes så der ikke er noget friktion, i form af betænkningsangst og anden forvirring som stopper modtageren, i at tage aktion.

Stilen er også vigtig. Indholdet skal være opsat med et design og tekstformuleringer som matcher afsenders profil. På den måde virker det mere appellerende og professionelt for modtageren, hvilket kan styrke lysten til at handle.

Kom godt i gang med nyhedsbreve

Har du tanker om at starte med at udsende professionelle nyhedsbreve, eller har du allerede en opsætning som kræver justeringer? Så kan jeg fx tilbyde både konsulentydelse og teknisk assistance til:

  • Opsætning af e-mailtjenester og nyhedsbreve.
  • Konfiguration af lister med specificeret kundeoplysninger.
  • Implementering og design af tilmeldningsformularer på hjemmesider.
  • Automatisering af processer som bl.a. håndterer til- og afmelding osv.
  • Udsendelse og monitorering af e-mailkampagner.

Desuden kan jeg tilbyde praktisk uddannelse til det ansvarlige personale, som skal håndtere kontaktlister og udsendelse af e-mails.

Tag kontakt her, og få en uforpligtende dialog eller et tilbud.