Læn dig op af 20 års faglig erfaring og ekspertise

Få personlig undervisning i, hvordan man bedst opsætter og udgiver indhold til internettet

Kom godt afsted og få praktisk kendskab til online udgivelse

Det har aldrig været nemmere og hurtigere, at skabe hjemmesider med masser af indhold, i form af tekst, billeder og video.

Men man kan nemt komme til, at spilde tiden med forkerte løsninger og fremgangsmetoder.

Derfor er det en god investering, at bruge tid sammen med en professionel, som kan give de rigtige tips og tricks.

Jeg kan tilbyde en helhedsorienteret undervisningsform, der er både bred og dyb, praktisk og teoretisk, tilpasset til niveau og formål.

Tilrettelagt undervisning ud fra dine ønsker

Få skræddersyet en undervisningsplan ud fra dine kompetencer, mål og behov. Det handler om, at klæde dig ordentlig på, til de opgaver som du skal varetage, med hensyn til hjemmesider og online udvikling.

Du kan blandt andet lære:

Formatering og Frameworks

Få kendskab til teknikken bag opbygningen af hjemmesider, så du selv kan stå for at designe sider og layout. Lær hvordan det hele hænger sammen og bliv mester i formatteringsprogene CSS og HTML. Du bør også få kendskab til Javascript, som bruges til at skabe funktionalitet, animation, m.m. Lær at bruge veletablerede Frameworks og løsninger, der gør det nemmere, at udvikle komplicerede opsætninger. Med kendskab og forståelse for disse muligheder, vil du spare masser af tid og besvær.

Temaopbygning

Lær at udvikle hele temaer, der giver den visuelle profil sammenhæng og stil. Der er mange detaljer, som man skal fokuserer på, for at skaber helhed på et website. Dette er nødvendigt for at optimerer brugeroplevelsen.

Content Management Systemer (CMS)

Lær at udgive veludviklet online løsninger. Med gratis systemer som WordPress, Drupal eller Joomla kan du uden større teknisk baggrund, hurtigt komme afsted med at varetage hjemmesider i form af blogs, firmasider, shoppingsystemer osv.

Informationsarkitektur

Bliv oplyst i at skabe interaktive miljøer, som er brugervenlige, og som brugerne nemt kan finde rundt i. Det kan være en meget stor udfordring at få plads til omfattende indhold – især på de mindre skærme.

Få en dialog om mulighederne

Du er altid velkommen til at få en samtale om, hvad der kan tilbydes. Tag kontakt her.

Få vejledning og tilbud

Send mig dine oplysninger her, eller se mere på min kontaktside